†Ad-Soyad† Ben Lathenia Nyx Pesadilla. Lathenia kaos tanrıçasının adıymış ve Nyx'te gece tanrıçasının ismi.Ama en güzeli soyadım.Kabus anlamına geliyor. †LakaplaRı† İnsanlar ismimi garip şekillere sokarlar.Lathenia'yı Lat yapanları gördüm.Zaten Nyx çok kısa.Bana steampunk diyenlerde oldu.Steampunk tarzını severim, o yüzden genelde lakabım steampunk. †Yaş† 19 yaşındayım.Gönlümün baharında falan, filan...Aslında ben öyle şeylere pek inanmam.Ben 60 yaşına gelsem bile gönlümün baharında falan, filan olacağım. †Cinsiyet† Oradan nasıl görünüyor.Tabii ki bayanım. †Doğum Tarihi† 13 şubat'ta dünyaya gözlerimi açtım.Ve doğduğum gün özgürlüğümün bittiği gündü.Hep sınırların içerisinde yaşadım.Bu sınırlardan kurtulabileceğimi bilseydim onları aşar mıydım? Hayır sadece rol yapıyorum! Ben doğduğumda özgürlüğümdeki sınırlar yok oldu.Ben özgür bir çocuktum.Ve hala öyleyim. †Doğum YeRi† Paris'te doğdum.Doğma büyüme xD Güzel bir yer, gidin ve beni bulun.Çok eğleneceğiz. †BuRcu† Kova burcuyum dostum.İnatçının tekiyim.Kimse benimle uğraşamaz.İnsanların gözünü korkuturum.İşte ben buyum †Kan DuRumu† Safkan ve yine safkan.Kendimle gurur duyuyorum †Mesleği† Sanatçıyım.Başarılı bir sanatçı... †Savaş TaRafı† Sizce olmuyor mu? Karanlık taraf, yani ölüm yiyenler.Alabildiğince karanlık... †Asa† Yok anam yok.Asa masa yok. †Mezun Olduğu/Okuduğu Bina-Okul† Asil bir slytherinliydim. †Geçmiş† Geçmişim hakkında tek bir fikrim bile yok! Sadece gece tanrıçası Nyx'in soyundan geldiğimi biliyorum.
†FizikseL ÖzeLLikLeRi† Uzun kahverengi saçlarım var. Yeşilin bir tonunda gözlere sahibim.Uzunum, zayıfım.Çılgınım.
†KişiseL ÖzeLLikLeRi† Sanırım eğlenceliyim. Gülmeyi çok severim.Ama gülmemin hep bir sebebi vardır. Ne yazık ki bunlar komik nedenler değil. †SevdikLeRi† ->Çikolata ->Şeker ->Hayvanlar ->Dans ->Müzik ->Dostlar
†SevmedikLeri† ->Brokoli ->Sebze ->Ukalalar ->Pis insanlar ->Ağzını şapırdatanlar ->Mukoza tabakası xD †GüçLü YanLaRı† ->Kendini savunması ->Hayattan zevk alması ->Acı çekmemesi †Zayıf YanLaRı† ->Tatlı sevdası ->Ailesine olan düşkünlüğü ->Gururu
Karamela Şekerim-Edward Kevin Black (Şimdiki) Onun hakkında ne söyleyebilirim ki? Tamamen kusursuz.Ondan uzak durun.Yoksa en azılı düşmanınız ben olurum.Bu sizin için pek iyi olmaz.Her neyse onu seviyorum tek gerçek bu.